THERAPEUTEN

olivia

Praktijk Mevr. O.P.I.J. Wulms MPt (BIG-nummer 49060040804)
olivia.wulms@gmail.com • 020-3581614 • www.oliviawulmsfysiotherapie.nl )
Fysiotherapeut (2003)
Medical Taping (2004)
Orthopedische geneeskunde Cyriax (2006)
Orthopedisch Manueel therapeut (NAOMT) (2012)
Dry needling therapeut (2014)

Aanwezig van Maandag t/m donderdag.

Olivia Wulms is in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na haar afstuderen is ze als waarnemer werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken om ervaring op te doen en de periode te overbruggen voordat ze naar Kenia zou gaan. In Kenia heeft Olivia gewerkt in een revalidatiecentrum voor kinderen met verschillende soorten lichamelijke beperkingen. Olivia heeft in Kenia geleerd om met weinig hulpmiddelen toch een volledige revalidatie, op basis van een actief herstel, te bewerkstelligen.

Na terugkomst in Nederland heeft Olivia gewerkt in een particulier praktijk in het Gooi en de Bollenstreek, alwaar ze veel sporters zowel individueel als in teamverband heeft begeleid. Olivia heeft haar vakmanschap in een hoog vaandel staan. Zij heeft de opleiding Orthopedische geneeskunde Cyriax voltooid en diverse gespecialiseerde cursussen gevolgd op het gebied van medical Tapen, het behandelen van de lage rug, het bekken en de schouder. In oktober 2012 heeft Olivia haar Master  Orthopedische manuele therapie behaald. Sinds 2014 is ze ook Dry Needling Therapeut. Naast het actief begeleiden van patiënten is Olivia zelf een fervent hockeyspeelster.

Olivia.wulms@gmail.com
020-3581614

Aangesloten bij: KNGF- NVMT- NAOMT

Foto Karlijn Website

Mevr. K. in  ’t Veld (BIG-nummer: 19917275204)

Mijn naam is Karlijn in ’t Veld. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens het afstuderen heb ik mij met name gefocust op wervelkolomgerelateerde klachten. Ik heb over deze specifieke klachten een minor in Breda gevolgd en een afstudeerscriptie geschreven.

Tijdens het afstuderen was ik al werkzaam als assistent-fysiotherapie in de Bollenstreek, waar ik na mijn afstuderen twee jaar als fysiotherapeut heb gewerkt. Vervolgens heb ik vier jaar in Amsterdam gewerkt. Daar heb ik naast mensen met nek- en rugklachten, ook veel (duur)sporters met verschillende klachten behandeld.

In de tussentijd heb ik diverse cursussen gevolgd, waaronder Mulligan Concept, Ergozit ‘Gezond Werken’ en Dry Needling van de armen, de benen en de wervelkolom. In 2019 heb ik mijn masteropleiding Orthopedisch Manuele Therapie in Utrecht afgerond.

Binnen Olivia Wulms Fysiotherapie wil ik mij graag specialiseren in het behandelen van hoofdpijn-, nek- en kaakklachten. Daarnaast voer ik ook sportspecifieke analyses uit, voor onder andere diverse krachtsporten, turnen, dansen en hardlopen. Verder hoop ik mijn kennis en ervaring op het gebied van manuele therapie verder te kunnen ontwikkelen en mijn cliënten te kunnen helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Naast mijn passie voor mijn werk en het volgen van mijn studie, houd ik van sporten (skiën, boks- en krachttraining) en koken.

Fysiotherapeut (2013)

Mulligan Concept A en B (2014-2015) Ergozit “Gezond Werken” (2016)

Dry Needling Therapeut (2016 en 2017) In opleiding tot Orthopedisch Manueel Therapeut (2017-2020)

Ik ben aanwezig op maandagochtend en dinsdag tot en met donderdag in de namiddag en avond.

 

anouk

Mevr. A.E.J van Ballegooijen (BIG-nummer:39911425004)

Mijn naam is Anouk van Ballegooijen. Ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Op deze manier kan ik de best mogelijke behandeling geven. Naast fysiotherapeut voor mensen ben ik sinds begin 2017 dierenfysiotherapeut. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden. 

Naast dierenfysiotherapeut ben ik ook fysiotherapeut voor mensen.

Aanwezig op vrijdag.

http://www.avbdierfysiotherapie.nl/